27 Şubat 2011 Pazar

SAVUNAN ADAMA VEDA


Sevenlerinin kendisini "Savunan Adam" olarak tabir ettikleri ve 85 yıllık ömrünün büyük bölümünü dini,vatanı ve dava arkadaşları ile birlikte ülke menfaatleri uğrunda siyasete vakfetmiş 54. dönem Başbakanı ve Milli Görüş'ün kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefat etti.

Hastanede bir süredir tedavi gören, dün gece rutin tedavi için hastaneye kaldırılan eski Başbakan ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın saat 11.40'da vefat etti.

29 Ekim 1926 yılında Sinop'ta dünyaya gelen ve siyasi yaşamındaki başarılardan önce öğrencilik yıllarında yakaladığı başarılar ve oluşturduğu projelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Necmettin Erbakan siyasi yaşamına Konyadan bağımsız aday olarak başladı.Birçok siyasi parti başkanlığının yanı sıra kurduğu Milli Görüş düşüncesi ile vatanına,dinine ve insanlığa faydalı olabilmek için hayatının tamamını vakfetmiş olan Erbakan 28 Şubat sürecinde hayatının en sıkıntılı dönemlerini yaşamıştır.

1 Mart Salı günü 6 yıl önce kaybettiği eşinin yanına sade bir törenle defnedilecek Necmettin Erbakan'ın cenaze namazı Fatih Camiinde öğlen kılınacak.Ömrünü doğru bildiği davasına vakfetmiş ve binlerce insana önderlik etmiş olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a Allahtan rahmet diliyorum. Hepimizn başı sağolsun.

MEKANIN CENNET OLSUN SAVUNAN ADAM...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2009Radyohilal | by TNB